Tekvicový chlebík s polevou a vlašskými orechmi
Red velvet cooking & baking
Red velvet cooking & baking
  • Ohodnoťte tento recept!
  • Vaše hodnotenie
Celkové hodnotenie 0 (0 hodnotenia)
5

Prísady

  • 340 g hladkej múky
  • 1 kypriaci prášok do perníka od Dr.Oetker
  • 1 vanilkový cukor od Dr.Oetker
  • štipka soli
  • štipka čerstvo nastrúhaného muškátového orieška
  • 3 čl škorice
  • 100 ml mlieka
  • 200 ml rastlinného oleja alebo roztopeného masla
  • 290 g krupicového cukru (ja som dala pol na pol - krupicový a hnedý)
  • pyré z 200g ošúpanej tekvice (maslovej alebo hokkaidó)
  • orechy na ozdobu
  • práškový cukor a mlieko na polevu

Pokyny

Komentáre

Na napísanie komentára Prihlásiť sa alebo Zaregistrujte sa

Napísať komentár...