Čokoládová torta so škoricovým krémom
Red velvet cooking & baking
Red velvet cooking & baking
  • Ohodnoťte tento recept!
  • Vaše hodnotenie
Celkové hodnotenie 0 (0 hodnotenia)
4

Prísady

  • 150 g hladkej múky
  • 180 g krupicového cukru
  • 30 g kakaa
  • 1/2 čl sódy bikarbóny
  • 1/2 čl mletého zázvoru
  • 1/2 čl mletýck klinčekov
  • kôra z polovice veľkého pomaranča
  • 1 celé vajce
  • 120 ml kávy
  • 110 ml oleja
  • 200 g masla
  • 250 g práškového cukru
  • 2 pl kávy (odložíme si zo 120 ml, ktoré idú do korpusu)
  • 1/2 čl mletej škorice

Pokyny

Komentáre

Na napísanie komentára Prihlásiť sa alebo Zaregistrujte sa

Napísať komentár...