Zapekane bravcove kare so smotanou recepty

Zapekané zemiaky s karé

Zapekané zemiaky s karé

Mäso spolu so zemiakovou prílohou vie byť hotové za krátky čas a dokonca naraz na jednom plechu. Následne to zalejeme smotanou na varenie a plech zakryjeme alobalom
Bravčové rezne zapekané s mliekom (fotorecept)

Bravčové rezne zapekané s mliekom (fotorecept)

Ja som k tomu ešte dala hruškovo-černicový kompót. 1 Mäso ( môže byť aj karé, krkovička, pliecko - čo malú v obchode krajšie v ponuke) nakrájame na hrubšie rezne, trochu naklepeme, posolíme, okoreníme a dáme na menší pekáč. 3 Kým sa mäso pečie, postrúhame syr, zmiešame ho s červenou paprikou a pridáme na malé kocôčky nakrájaný cesnak (môžte ho aj prelisovať, ale mne sa lepšie páči krájaný). a všetko zmiešame s kyslou smotanou 5 Na predpečené mäso navrstvíme syrovú hmotu. 7 Podávame so zemiakovou kašou. Mäso je od mlieka krehké a mäkučké 1 Mäso ( môže byť aj karé, krkovička, pliecko - čo malú v obchode krajšie v ponuke) nakrájame na hrubšie rezne, trochu naklepeme, posolíme, okoreníme a dáme na menší pekáč. 3 Kým sa mäso pečie, postrúhame syr, zmiešame ho s červenou paprikou a pridáme na malé kocôčky nakrájaný cesnak (môžte ho aj prelisovať, ale mne sa lepšie páči krájaný). a všetko zmiešame s kyslou smotanou 5 Na predpečené mäso navrstvíme syrovú hmotu
Zapekané karé so šampiňónmi a syrom

Zapekané karé so šampiňónmi a syrom

Cibuľu a slaninu si na drobno nakrájame, orestujeme, pridáme nakrájané šampiňóny, orestujeme, poprášime červenou paprikou a zeleninovým vývarom zalejeme, okoreníme, orascujeme, podľa chuti osolíme alebo ovegetíme

Bravčové mäso zapekané so zemiakmi

Rezne naklepeme, osolíme, posypeme paprikou, čiernym korením, vegetou a worchesterskou omáčkou. Misu z jánského skla vymastíme olejom a postupne ukladáme, naspodok zemiaky, vrstvu koliesok z cibule, mäso a tenkú vrstvu leča

Bravčové mäso zapekané so zemiakmi

soľ, paprika, čierne korenie, vegeta, vorchestrová omáčka. Rezne naklepeme, posolíme, posypeme paprikou, čiernym korením, vegetou a vorchesterskou omáčkou

Kare zapekané so syrom

Polejeme zbytkom výpeku, smotanou a v dobre vyhriatej rúre zapekáme do červena. Z mäsa narežeme rezne, naklepeme ich, osolíme a na rozpálenej masti opečieme po obidvoch stranách