Z relácie tajomstvo mojej kuchyne recepty

Šišky z relácie Tajomstvo mojej kuchyne

Šišky z relácie Tajomstvo mojej kuchyne

Dala som ho vykysnúť a ešte raz som ho premiesila a nechala chvíľu kysnúť. V kastróli som si rozohriala olej a vložila šišky - musia v oleji plávať a nesmú byť natesno lebo by nemali miesto na napúchnutie
Farebné "miš-maš" cestoviny

Farebné "miš-maš" cestoviny

Inšpiráciou na tieto cestoviny bola nedeľná relácia Tajomstvo mojej kuchyne, kde varil tanečník Laci Strike a robil veľmi zvláštne cestoviny - išla tam mrkva, petržlen, avokádo a ešte pár iných surovín
Šarišský jablčník (fotorecept)

Šarišský jablčník (fotorecept)

1 suroviny - ja som použila iba 4 ks vajec 2 kryštálový cukor šľahať s celými vajcami do penista,na koniec pomaly prilievať olej 3 pridať múku zmiešanú so škoricou a sódou bikarbónou 4 cesto je veľmi husté,ale také to má byť 5 primiešať nasekané orechy,nakrájané jablká a na menšie kúsky nalámanú čokoládu. Je to husté,tak to treba dobre premiešať 6 vyliať na vymastený a múkou vysypaný plech a pecť 7 hotový koláčik 8 keď bol koláčik ešte teplý,tak tá čokolada sa tam pekne roztekala
Kamilin perník

Kamilin perník

Vychladnutý perník prekrojíme na polovice a potrieme ríbezľovým džemom. Polevu rozpustíme vo vodnom kúpeli a vylejeme na perník
Kamiline orechovo- lekvárové šatôčky

Kamiline orechovo- lekvárové šatôčky

Do misky vsypeme múku, zvyšný kryštálový cukor, soľ, žľtky, pokrájané maslo a vykysnutý kvások. Do stredu každého dáme za lyžicu hustého lekváru /použila som jahodovo - marhuľový/, prehneme na polovicu, pritlačíme kraje a dáme na suchý plech
Kokosovo-tvarohová bábovka

Kokosovo-tvarohová bábovka

zaujala. ,,Tajomstvo mojej kuchyne“. to je podľa mňa zbytočne veľa. No a posledná zmena bola, že som namiesto hrozienok (ktoré by mi deti
Losos na zelenine v alobale (fotorecept)

Losos na zelenine v alobale (fotorecept)

Koreňovú zeleninu nakrájame na jemno /julien/, mierne osolíme a nakoniec zmiešame dokopy. Najprv dáme premiešanú zmes koreňovej zeleniny, na to pár plátkov masla, potom