Viedenská roštenka recepty

Viedenská roštenka

Viedenská roštenka

1 Hovädziu roštenku si narežeme na cca 1 cm široké plátky. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a poprášime múkou
Viedenská roštenka

Viedenská roštenka

Z dobre odležaného hovädzieho mäsa nakrájame asi 1 cm hrubé rezne. Naklepeme ich, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a z oboch strán opekáme na masti asi 4 minúty

Viedenská roštenka

Roštenku nakrájame na rezne, ktoré jemne naklepeme a okraje narežeme. Opečieme v rozpálenej masti z oboch strán, osolíme, okoreníme a odložíme na teplé miesto

Viedenská roštenka 1.

Odležané roštenky naklepeme, okraje nakrojíme, osolíme, okoreníme, zľahka obalíme hladkou múkou a v panvici na rozpálenej masti z obidvoch strán rýchlo opečieme (asi 10 minút)