Varecha zavaranie recepty

Zaváranie ovocia v soli

Zaváranie ovocia v soli

1 ovocie sa nakraja na male kusky ,moze to byt jeden druh,ja som mala zbytky hrozna, broskyn a letnych jablk 2 naplni sa do zavaracich flias 3 do kazdej flase sa da na vrch " medzi prsty" sol a doleje sa voda priamo z vodovodu,flase sa pozatvaraju a sterilizuju klasickym sposobom,tak ako je kazdy zvyknuty ,po mesiaci sol vytiahne z ovocia cukor a kompot je osladeny vlastnou stavou ,nie je to moj recept ,ale nasla som ho na internete,ako mozny sposob zavarania 3 do
0 0
Huby zavárané na prírodno bez nálevu

Huby zavárané na prírodno bez nálevu

1 Takže najskôr treba ísť do lesa na huby. -) Našli sme václavky, suchohríby a jeden dubák. 2 Huby na zaváranie použijeme len zdravé, pokrájame na ľubovoľné kúsky, tu sú václavky, to isté urobíme aj so suchohríbmi 3 Václavky som umývala na sitku, suchohríby som neumývala 4 A teraz huby pomerne surovým spôsobom, bez milosti, natlačíme do pohárov a pri tom sa snažíme, aby sme z nich neurobili kašu
16 0
Zeleninová čalamáda

Zeleninová čalamáda

1 Narežeme si zeleninu. Kapustu (môžte použiť aj červenú, čalamáda dostane peknú farbu) nastrúhame, uhorky, papriku, cibuľu a mrkvu nakrájame na tenké kolieska a všetko premiešame s olejom
14 0