V zemiakovej placke recepty

Detvianske rezne v zemiakovej placke

Detvianske rezne v zemiakovej placke

V panvici rozohrejeme masť, nalejeme tenkú vrstvu zemiakového cesta, položíme upečený rezeň, zalejeme tenkou vrstvou zemiakového cesta a vypražíme z obidvoch strán
Zemiakové "cupcake" placky.

Zemiakové "cupcake" placky.

Keď boli studené, pridala som vajíčko a soľ a vymiešala do hrubej zemiakovej kaše. Cez týždeň varím rada
Slané zemiakové koláčiky.

Slané zemiakové koláčiky.

Robila som ich nám na obed ako prílohu k zeleninovému šalátu. Najskôr som myslela, že bude stačiť robiť ich z polovičnej dávky
Starkine zemiakové posúchy

Starkine zemiakové posúchy

Na každý som dala za polievkovú lyžicu kopcom zemiakovej plnky, a urobila bochníčky (ako buchty). STARKINE ZEMIAKOVÉ POSÚCHY
Máčané zemiakové placky

Máčané zemiakové placky

Zemiakové placky. Maková poleva. Zemiakové placky. Zemiaky buď rozpučíme alebo nastrúhame nahrubo na strúhadle, pridáme vajce, v dlaniach podrvenú majoránku, osolíme, okoreníme a postupne prisypávame múku tak, aby vzniklo pevné hutné cesto
Zemiakové “cupcake” placky

Zemiakové “cupcake” placky

Keď boli studené, pridala som vajíčko a soľ a vymiešala do hrubej zemiakovej kaše. relative. Arial, Helvetica, sans-serif
Zemiakové hniezda s hubami.

Zemiakové hniezda s hubami.

Ako sa vám v tomto pracovnom týždni darí. U nás pomaly, máme svoju dennú rutinu- papanie, kakanie, spánok a prechádzky
Zemiakové placky

Zemiakové placky

Ked pridáte strúhanku placky sú chrumkavejšie škoda že si nemôžte stých mojich odchrumknúť. Ja používam velmi málo oleja
Bylinkové zemiekové placky...

Bylinkové zemiekové placky...

Jedného pekného, pôstného dňa sa naše čajočky rozhodli variť vonku na otvorenom ohni. Takže dnes to bude príspevok o varení na otvorenom ohni a bez mäsa pod vedením mladých zato kreatívnych báb
Chlieb náš každodenný

Chlieb náš každodenný

Receptík na tento bezvadný chlieb je z blogu Pekárnománie , kde ho Iva uviedla pod názvom Denní chléb
Škvarkové placky

Škvarkové placky

Samotné škvarky moc doma neobľubujeme, ale placky z nich, jednoznačne stoja za to. Najchutnejšie sú pripravené z domácich škrarkov, a nie kupovaných