Utopence recepty

1 Uložiť
utopence

utopence

ak chcete mať dobré utopence, použite kvalitné špekačky, chutný nálev a najemno nakrájanú cibuľu. utopence najviac chutia s čerstvým chlebom a oroseným pivom
5 Uložiť
Utopenci

Utopenci

Utopence, ako ich robím ja. 5 - 6 ks špekačky (podľa veľkosti), 1 cibuľa, väčší pohár na zaváranie so šroubovacím viečkom (ja mám pohár o objeme 900ml, ktorý používam len na utopence)
4 Uložiť
Utopence na jednotku

Utopence na jednotku

1 Prichystáme si hlavné suroviny. Hlavne špekáčiky musia byť originál od mäsiara,nie zo supermarketu. 2 Olúpané špekáčiky si narežeme z jedne strany do polovičky a naplníme ich plátkami cesnaku,z vrchu a zospodu ich ešte niekoľko krát mierne narežeme,aby lepšie presiakli nálevom
1 Uložiť
Utopence

Utopence

1 Do vody s octom dame koreniny aj feferonky a dame to prevariť, 2 Zatial si očistíme cibulu,cesnak,a špekačiky ktore narežeme a vložíme do nich cibulu a ukladame do pohara
0 Uložiť
Utopence

Utopence

1 Nachystala a narezala som si všetky suroviny, špekáčiky som stiahla z kože- trochu narezala, uvarila nálev-1l octu, 1,3l vody, soľ,cukor, bobkový list, celé čierne korenie-prevarila a nechala vychladnúť
9 Uložiť
Utopenci s horčicou

Utopenci s horčicou

Utopence s horčicou konzumujeme s chlebom alebo iným pečivom. Do hrnca nalejeme ocot, vodu, pridáme korenie, nové korenie, bobkový list a rovno lyžicu cukru, necháme prejsť varom
Hľadať odporučenia a stránky