Tvarohový krémeš recepty

Lístkové cesto: Základom je správny postup

Lístkové cesto: Základom je správny postup

K obľúbeným sladkým múčnikom z lístkového cesta patria záviny či štrúdle s jablkovou, makovou, višňovou, tvarohovou, alebo orechovou plnkou, ďalej rôzne šatôčky s džemom a zaváraným ovocím, pirôžky, rožky, trubičky s bielkovou penou, krémeše a veľa ďalších chuťoviek
0 0
Tvarohový krémeš

Tvarohový krémeš

Tento krémeš môžete pripraviť s menšou dávkou cukru podľa chuti. Listové cesto "rozváľame" a dáme do hlbokého plechu tak, aby cesto po bokoch plechu zakrývalo do výšky všetky strany
5 0
Tvarohový krémeš trochu inak

Tvarohový krémeš trochu inak

1 Suroviny, ktoré potrebujeme na prípravu krému /práškový cukor tam nie je vyobrazený,pretože ja som použila iba vanilínový cukor/ 2 Najprv si pripravíme misu /oblžníkovú/, ktorú vyložíme oblátkami /tak ako je na obrázku/
2 0
Tvarohový krémeš

Tvarohový krémeš

3 Po upečení môžme dať na vrch šľahačku s ovocím, alebo zo 4 bielkov a cukru podľa chuti vyšľaháme sneh a ked je krémeš skoro upečený, natrieme naň sneh a necháme zapiecť
0 0
Tinkin jahodovo- tvarohový krémešík (fotorecept)

Tinkin jahodovo- tvarohový krémešík (fotorecept)

1 Lístkové cesto rozdelíme ne dve časti, rozvaľkáme, popicháme vidličkou a upečieme. Jednu časť cesta natrieme žĺtkami vymiešanými s mliekom ( to bude vrchná časť koláčika ) a druhú vyvaľkanú a vidličkou popichanú časť pečieme nenatretú žĺtkami ( to bude spodná časť koláčika )
5 0