S mozzarellou recepty

ZELENINOVÝ ŠALÁT S MOZZARELLOU

ZELENINOVÝ ŠALÁT S MOZZARELLOU

Ľahký a chutný šalát môžeme podávať ako predjedlo, prílohu, či samotné jedlo. Suroviny. soľ. Zmiešame všetky suroviny, mierne osolíme, pokropíme šťavou z citrónu a olivovým olejom
Zapečený baklažán s mozzarellou a tofu (fotorecept)

Zapečený baklažán s mozzarellou a tofu (fotorecept)

a do zapekacej misy vrstvíme. 1 Nachystané suroviny. 2 baklažán potreme olivovým olejom, osolíme a posypeme bylinkami. 3 paradajky ošúpeme a nakrájame na kolieska, taktiež nakrájame syr, cibuľu, cesnak, tofu. 5 navrch tofu, 6 do drvených paradajok pridáme nejakú chili pastu a zalejeme, navrch nastrúhame parmezán
Zapekaná brokolica s mozzarellou

Zapekaná brokolica s mozzarellou

trochu masla,. soľ. Postup. Brokolicu nalámeme na stromčeky a uvaríme v osolenej vode do mäkka. Kúsky poukladáme do zapekacej misy a polejeme ich smotanou rozmiešanou s múkou
Zapekaný baklažán s mozzarellou a rajčinami

Zapekaný baklažán s mozzarellou a rajčinami

1 Baklažán nakrájame na centimetrové kolieska, osolíme a po chvíľke osušíme papierovým obrúskom (solíme, aby sme dostali von vlhkosť z baklažánu a prebytočnú vodu). 2 Pripravené kolieska vložíme do rozšľahaného vajíčka a fritujeme. Po vychladnutí ukladáme striedavo baklažán, rajčiny a mozzarellu (2 – 3 vrstvy). Zapekáme v rúre na 200 °C asi 8 minút. 3 Baklažán môžeme preliať omáčkou z rajčín, ktorú dochutíme cukrom, citrónom a maslom (bazalka, pesto, atď
Šalát s mozzarellou

Šalát s mozzarellou

Rukolový šalát s mozzarellou. Soboty máme doma také pracovné. Zeleninový šalát s mozzarellou. Tak mi to ani nejak nepríde, že pripravovať sobotný obed, skôr iba dobrú polievočku