S mozzarellou recepty

1 Uložiť
Zapekaný baklažán s mozzarellou a rajčinami

Zapekaný baklažán s mozzarellou a rajčinami

1 Baklažán nakrájame na centimetrové kolieska, osolíme a po chvíľke osušíme papierovým obrúskom (solíme, aby sme dostali von vlhkosť z baklažánu a prebytočnú vodu). 2 Pripravené kolieska vložíme do rozšľahaného vajíčka a fritujeme. Po vychladnutí ukladáme striedavo baklažán, rajčiny a mozzarellu (2 – 3 vrstvy). Zapekáme v rúre na 200 °C asi 8 minút. 3 Baklažán môžeme preliať omáčkou z rajčín, ktorú dochutíme cukrom, citrónom a maslom (bazalka, pesto, atď
0 Uložiť
Tilapia zapečená s ananasom, paprikou a mozzarellou so špenátovou ryžou

Tilapia zapečená s ananasom, paprikou a mozzarellou so špenátovou ryžou

Tak a teraz stačí už len naservírovať a dobrú chuť. 1 Filet umyjeme, vložíme do uzatvárateľnej nádoby, pridáme soľ, mleté čierne korenie a 40ml džúsu. Do panvice dáme 30ml džúsu, nakrájaný ananas, papriku a cibuľku a necháme len prejsť varom. 2 Ryžu uvaríme podľa návodu a 5 minút pred koncom pridáme rozmrazený špenát (kto má rád môže pridať aj cesnak). 3 Tilapiu dáme do vymastenej formy a dáme na ňu ananasovú zmes a baby mozzarellu, posypeme oregánom alebo koliandrom
Hľadať odporučenia a stránky