Plnené karé recepty

Pečené plnené bravčo

Pečené plnené bravčo

Takto naplnené mäso musíme zviazať, aby sa pri pečení a otáčaní nerozpadalo, resp. 1,25- 1,5 kg bravčového vhodného na pečenie ( karé, krkovička ). 1,25- 1,5 kg bravčového vhodného na pečenie ( karé, krkovička )
15 0
Plnené bravčové karé s kosťou (fotorecept)

Plnené bravčové karé s kosťou (fotorecept)

1 Karé nakrájame na hrubšie asi 1 cm rezne aj s kosťou a smerom od kosti urobíme v rezni kapsu. Otvor zavrieme špáradlom alebo kovovu ihlou 4 Naplnené rezne sprudka opečieme z každej strany aby sa mäso zatiahlo. Otvor zavrieme špáradlom alebo kovovu ihlou 4 Naplnené rezne sprudka opečieme z každej strany aby sa mäso zatiahlo
4 0
Plnené karé

Plnené karé

Bôčik môže byť kľudne masnejší, nakoľko karé je chudé a suché. Touto zmesom naplníme ,,kapsy" z karé. 1 Bravčové karé nasekáme na rezne po kosti
4 0
Plnené kapsy z karé

Plnené kapsy z karé

2 Naplnené kapsy posypeme červenou paprikou, prepichneme špáradlom a sprudka opražíme na masti. 1 Karmenádlu si narežeme, naklepeme, osolíme, okoreníme a nachystáme na plnenie
3 0