Plnené karé recepty

Pečené plnené bravčo

Pečené plnené bravčo

Takto naplnené mäso musíme zviazať, aby sa pri pečení a otáčaní nerozpadalo, resp. 1,25- 1,5 kg bravčového vhodného na pečenie ( karé, krkovička ). 1,25- 1,5 kg bravčového vhodného na pečenie ( karé, krkovička )
Bryndzové kare´

Bryndzové kare´

Takto pripravené mäso preložíme a špáradlom prichytíme, ako bežné plnené rezne. Vyklepané plátky karé z jednej strany posolíme a posipeme čiernym korením
Španielske vtáčiky plnené mletým mäsom (fotorecept)

Španielske vtáčiky plnené mletým mäsom (fotorecept)

1 Z mäsa si narežeme rezne osolíme ich a poriadne vyklepeme musia byť tenšie ako na vyprážané rezne. Pripravíme si mleté mäso (ak máte bôčik tak si ho zomelieme) dáme si ho do misky pridáme celé vajce všetky koreniny (koreniny som nepísala množstvo pridajte si ho podľa vlastnej chuti ako kto má rád) a poriadne zamiešame
Divina s pečenými zemiakmi

Divina s pečenými zemiakmi

Plnené šampiňóny s pečenými zemiakmi. divina - (karé z diviaka) 500 g. divina - (karé z diviaka) 500 g. Zdieľajte receptFacebook1Twitter0Google+0Pinterest0
Bravčové plátky Garam Masala

Bravčové plátky Garam Masala

Plnené bravčové kolienko. bravčové karé - vykostené (plátky podľa počtu osôb). Bravčové karé na tymiane. Zdieľajte receptFacebook9Twitter0Google+0Pinterest0
Plnené karé

Plnené karé

Bôčik môže byť kľudne masnejší, nakoľko karé je chudé a suché. Touto zmesom naplníme ,,kapsy" z karé. 1 Bravčové karé nasekáme na rezne po kosti
Plnené bravčové karé s kosťou (fotorecept)

Plnené bravčové karé s kosťou (fotorecept)

1 Karé nakrájame na hrubšie asi 1 cm rezne aj s kosťou a smerom od kosti urobíme v rezni kapsu. Otvor zavrieme špáradlom alebo kovovu ihlou 4 Naplnené rezne sprudka opečieme z každej strany aby sa mäso zatiahlo. Otvor zavrieme špáradlom alebo kovovu ihlou 4 Naplnené rezne sprudka opečieme z každej strany aby sa mäso zatiahlo
Bravčové karé plnené gorgonzolou a špenátom

Bravčové karé plnené gorgonzolou a špenátom

8 Hotové plnené rezne položíme na tanier a rozkrojíme napoly. 1 Mäso dobre opláchneme a vysušíme 2 Ostrým nožom urobíme do, každého rezňa zárez, čím sa nám vytvorí akési vrecko
Plnené kapsy z karé

Plnené kapsy z karé

2 Naplnené kapsy posypeme červenou paprikou, prepichneme špáradlom a sprudka opražíme na masti. 1 Karmenádlu si narežeme, naklepeme, osolíme, okoreníme a nachystáme na plnenie
Ľadvinkou plnené teľacie karé

Ľadvinkou plnené teľacie karé

1 Vykostené umyté a osušené teľacie karé rozkrojíme na obdĺžnikový plát. 1 Vykostené umyté a osušené teľacie karé rozkrojíme na obdĺžnikový plát