Pikantné kuracie krídelká recepty

Studený ryžový šalát a pikantné kuracie

Studený ryžový šalát a pikantné kuracie

Iste, receptov na kuracie mäso s prívlastkom pikantné už na blogu máme dosť. Na pikantné kuracie. Na pikantné kuracie a studený ryžový šalát budete potrebovať (4 porcie)
Jedno kura na tri spôsoby

Jedno kura na tri spôsoby

pikantné šalátové korenie (so sušeným plátkovým cesnakom a semienkami chilli papričiek - dajte vlastné obľúbené šalátové korenie)
Pikantné kuracie krídelka

Pikantné kuracie krídelka

Nasolené kuracie krídla naložíme na pol dňa do marinády, ktorú pripravíme z chilli podľa chuti, worchester, trocha vegety, 2 strúčikov pomletého cesnaku a 3 lyžice olivového oleja
Kuracie krídelká ako z KFC

Kuracie krídelká ako z KFC

Kto chce pikantné môže si pridať mletú chilli papričku. Cestíčkom zalejeme okorenené krídelká a dobre premiešame, aby sa všetky krídelká v ňom obalili
Hontianske pikantné krídelká

Hontianske pikantné krídelká

Kuracie krídla necháme dobre odkvapkať a osušíme ich. Do misy vložíme očistené, umyté a osušené krídelká tak, aby boli celé ponorené, prikryjeme fóliou, prípadne alobalom a na 24 hodín odložíme do chladničky
Marinované kuracie krídla na pikantnom šaláte

Marinované kuracie krídla na pikantnom šaláte

1 Kuracie krídla osolíme, posypeme grilovacím korením a dáme do marinády, ktorú sme si pripravili z oleja, grilovacieho korenia, , čierneho korenia, kečupu, horčice – necháme odstáť 2 hodiny. 2 Servírujeme na hlávkovom šaláte – nakladáme naň ostrý šalát a navrch dáme kuracie krídelká, pridáme kúsok čierneho chleba. 1 Kuracie krídla osolíme, posypeme grilovacím korením a dáme do marinády, ktorú sme si pripravili z oleja, grilovacieho korenia, , čierneho korenia, kečupu, horčice – necháme odstáť 2 hodiny. 2 Servírujeme na hlávkovom šaláte – nakladáme naň ostrý šalát a navrch dáme kuracie krídelká, pridáme kúsok čierneho chleba

PIKANTNÉ KURACIE KRÍDELKÁ

Kuracie krídla necháme dobre odkvapkať na site a osušíme ich papierovým obrúskom. Do misy vložíme očistené, umyté a osušené krídelká tak, aby boli úplne ponorené, prikryjeme priehľadnou fóliou, prípadne alobalom a na 24 hodín odložíme do chladničky

Pikantné kuracie krídelká

Kuracie krídla necháme dobre odkvapkať na site a osušíme ich papierovým obrúskom. Do misy vložíme očistené, umyté a osušené krídelká tak, aby boli úplne ponorené, prikryjeme priehľadnou fóliou, prípadne alobalom a na 24 hodín odložíme do chladničky

Pikantné kuracie krídelká

Kuracie krídla necháme dobre odkvapkať na site a osušíme ich papierovým obrúskom. Do misy vložíme očistené, umyté a osušené krídelká tak, aby boli úplne ponorené, prikryjeme priehľadnou fóliou, prípadne alobalom a na 24 hodín odložíme do chladničky

Pikantné kuracie krídelka

Nasolené kuracie krídla naložíme na pol dňa do marinády, ktorú pripravíme z chilli podľa chuti, worchester, trocha vegety, 2 strúčikov pomletého cesnaku a 3 lyžice olivového oleja

Chrumkavé medové kurča

Pripravíme marinádu, horčicu, med, pretlačený cesnak, pomarančovú šťavu poriadne zmiešame (môže sa pridať aj chili kto má rád pikantné veci)