Pecena fašírka recepty

Fašírka pečená vcelku (fotorecept)

Fašírka pečená vcelku (fotorecept)

1 Očistila som jednu mrkvu, cibuľu a 6 strúčikov cesnaku. Mladú cuketu som len umyla, nešúpala som ju. 2 Kúpila som kilogram mletého bravčového pliecka
Pečená pohánková fašírka

Pečená pohánková fašírka

1 na troške oleja som osmažila cibuľu, pridala sparenú pohánku, premiešala a zaliala dvojnásobným množstvom vriacej vody
Fašírka pečená so zemiakmi

Fašírka pečená so zemiakmi

1 Mleté mäso som premiešala so soľou, korením, cesnakom a vajíčkom. Nechala som ho postáť, kým som si ošúpala, umyla a nakrájala zemiaky na plátky a cibuľu na tenké polkolieska
Lososové fašírky (karbanátky)

Lososové fašírky (karbanátky)

Jeeeeee som opäť tu, a zase s receptom. V prvom rade (ak to tu ešte niekto číta. D) vám chcem popriať všetko dobré do nového roka
Fotorecept| Fašírka v slaninke

Fotorecept| Fašírka v slaninke

A tak bolo rozhodnuté, že sa bude piecť fašírka. Tú máme naozaj veľmi radi na rôzne spôsoby - na taliansky, s varenou zeleninou, s medovou glazúrou, malé fašírky pečené na panvici, alebo jedna veľká fašírka
Kuracie fašírky s jablkom

Kuracie fašírky s jablkom

Preto som svoj recept vylepšila o jedno poriadne šťavnaté jablko – vo fašírkach ho vôbec necítiť, no rozdiel v chuti je markantný
Top letné obedy I

Top letné obedy I

Krásný piatkový deň priatelia, dnes tu mám malú hitparádu letných obedov. Taká malá rekapitulácia mojich receptov a inšpirácií, čo sa dá v lete rýchlo pripraviť
Fish Cakes

Fish Cakes

25030. Toto je fakt dokonalý spôsob ako premeniť celkom obyčajnú vec akou je tuniak v konzerve na nápadité jedlo
I ♥ U, my yellow potato...

I ♥ U, my yellow potato...

Zemiaky sa u nás jedli stááále, v pondelok nimi boli plnené pirohy, v utorok plávali vo fazuľovej polievke, vo štvrtok lokše, v nedeľu sme ich tlačili k fašírkam, a zemiakovo-majonézový šalát sa robieval na hektolitre
Cviklové placky s balkánskym syrom a vlašskými orechmi

Cviklové placky s balkánskym syrom a vlašskými orechmi

Postupujeme podobne ako pri klasických mäsových fašírkach - najlepšie je všetko zmiešať rukami a vytvarovať guľky podľa vlastného uváženia - ja mám radšej menšie, ale ak chcete placky použiť napríklad do vegetariánskych burgerov, pokojne ich urobte väčšie