Pečené gaštany recepty

0 Uložiť
Pečené gaštany

Pečené gaštany

Nakrojené gaštany dáme na plech a pokropíme vodou. 1 Vypuklú časť nožíkom opatrne nakrojíme do kríža. Dávame pozor, aby sme neprekrojili gaštan
0 Uložiť
Tekvicové quinotto

Tekvicové quinotto

Hokaido sa tiež nazýva zimnou tekvicou a je pre ňu typická hrubá pevná šupka, ktorá ukrýva delikátnu dužinu s chuťou pripomínajúcou gaštany
0 Uložiť
Októbrové slávnosti

Októbrové slávnosti

Keď sa zima opýta (Martin) – ukážka prác, ktoré naši predkovia vykonávali na jeseň, spojené s hrami a ochutnávkami tých najlepších jesenných dobrôt – zemiaky pečené v pahrebe, posúchy, podlesníky alebo lokše, a tiež jedlá z pohánky a kapusty
0 Uložiť
Výlet k moru / Seaward trip

Výlet k moru / Seaward trip

Bravčová panenka / Pork tenderloinBravčová masť, Slnečnicový olej / Pork fat, sunflower oilRozmarín / RosemaryPetržlenová vňať / ParsleyČierne korenie / Black pepperKukuričná múka / CornflourGaštany / ChestnutsZemiaky / PotatoesOlivový olej / Olive oilMaslo / ButterMlieko / MilkPostup / Method
0 Uložiť
Vianočné menu

Vianočné menu

Morčacie prsia 800 g, morčacia /kuracia/ pečeň 100 g, brandy 30 ml, šunka 100 g, jedlé gaštany uvarené a očistené 250 g, dusená ryža 30 g, olej 1 PL, petržlenová vňať 1 PL, cibuľa 1 ks, mleté čierne korenie, muškátový kvet, soľ, hydinový vývar 200 ml, prerastená údená slanina 50 g. 800 g, morčacia /kuracia/ pečeň 100 g, brandy 30 ml, šunka 100 g, jedlé gaštany uvarené a očistené 2
Hľadať odporučenia a stránky