Mletý rezeň recepty

Viedenský rezeň

Viedenský rezeň

Dochutím soľou, citrónovou šťavou, čiernym mletým korením a štipkou práškového cukru. Môj síce neprevísa z taniera, ale chuťovo je naozaj neporovnateľne lepší ako akýkoľvek iný rezeň
0 0
Podpoľanský plnený rezeň

Podpoľanský plnený rezeň

Je to vlastne rezeň v haruľovom cestíčku a je naplnený tak po bačovsky. Na cestíčko položíme rezeň a jemne ho pritlačíme, položíme naň plátky cesnaku a smažíme pod pokrievkou
8 0
Voňavé cesnakovo-zázvorové rezne

Voňavé cesnakovo-zázvorové rezne

Deň vopred prelisujem cesnak a zázvor nastrúham na jemno (množstvo podľa počtu rezňov - na jeden rezeň počítam spravidla 1/2 menšieho strúčiku cesnaku a 1/2 malej mocca lyžičky nastrúhaného zázvoru). ), spravidla počítam 1/4 malej mocca lyžičky na jeden rezeň, čerstvo namleté čierne korenie, 1 - 2 lyžice oleja (podľa počtu rezňov) a všetko spolu dobre zmiešam
4 0
Vyprážané kuracie prsia plnené kuracou pečeňou (fotorecept)

Vyprážané kuracie prsia plnené kuracou pečeňou (fotorecept)

2 Rezne som cez fóliu naklepala, z oboch strán osolila a okorenila čerstvo mletým čiernym korením. 3 Každý rezeň som potrela strúčikom prelisovaného cesnaku, umyla som kuraciu pečeň, osušila papierovou kuchynskou utierkou a zbavila nepotrebných častí. 2 Rezne som cez fóliu naklepala, z oboch strán osolila a okorenila čerstvo mletým čiernym korením. 3 Každý rezeň som potrela strúčikom prelisovaného cesnaku, umyla som kuraciu pečeň, osušila papierovou kuchynskou utierkou a zbavila nepotrebných častí
1 0