Marináda na bravčové mäso bez vajec recepty

Čínske mäso

Čínske mäso

marináda. Mäso vysmážame na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista. Suroviny určené na marinádu dôkladne vymiešame
4 0
Záhoracké Zuzu

Záhoracké Zuzu

Marináda. Nakoniec opražíme na horúcom oleji. Mäso naklepeme a necháme odležať v marináde 3-4 dni. 1 kg bravčového mäsa (kare. 5 vajec. 3-4 strúčiky cesnaku
8 0

Mäsová plnka

Uvarené mäso po vychladnutí pokrájame na malé kocky. masť na vymastenie plechu. Bravčové mäso zalejeme malým množstvom vriacej vody, pridáme celé čierne korenie, osolíme a uvaríme
0 0

Pikantná mäsová plnka

Bravčové a údené mäso najemno nakrájame. Z namočených rožkov vyžmýkame mlieko, preložíme ich do misy, pridáme mäso, žĺtka, prelisovaný cesnak, majorán, osolíme, okoreníme a dobre premiešame
0 0