Makove rohlicky recepty

73 Uložiť
Makové a orechové bratislavské rožky

Makové a orechové bratislavské rožky

Makové a orechové bratislavské rožky. napísal Bistro 69,. 6. September 2013. Ingrediencie. Cesto. maslo - 200 gpráškový cukor - 80 gžĺtok - 2 ksvajce - 2 kshladká múka - 500 gsoľ - trochaVarená jedlá soľ je chlorid sodný získaním pecením soľanky z prírodných ložísk s malým podielom anorganických solí, ktoré sa s ňou vyskytujú prirodzene v ložisku soli, alebo s účelovým podielom prídavných látok
1 Uložiť
Jemné kysnuté rohlíčky

Jemné kysnuté rohlíčky

1 Múku a prášok do pečiva preosejeme. Z 2 dl mlieka, 1 KL cukru a droždia pripravíme kvások. Vykysnutý kvások pridáme do múky spolu s vajcom, soľou, olejom a zvyšným vlažným mliekom, v ktorom sme rozpustili kryštálový cukor
82 Uložiť
Výborné kysnuté rohlíky

Výborné kysnuté rohlíky

Výborné kysnuté rohlíky. By Bistro 69,. 7. November 2013. Ingredients. hladká múka - 1 kgdroždie - 100 g (2 kocky)kypriaci prášok do pečiva - 1 1/2 baleniacukor kryštálový - 5 PLsoľ - 1 PLVarená jedlá soľ je chlorid sodný získaním pecením soľanky z prírodných ložísk s malým podielom anorganických solí, ktoré sa s ňou vyskytujú prirodzene v ložisku soli, alebo s účelovým podielom prídavných látok
7 Uložiť

Výborné kysnuté rohlíky

Ingrediencie* 1kg hladkej múky* 100g droždia (2kocky)* 1+ 1/2 bal. prášku do pečiva* 5 lyžíc kryštálového cukru* 1 lyžička soli (nie veľa)* 2 dcl oleja* 2 vajcia* 500 ml mlieka Postup prípravyZ mlieka odoberieme 2dcl, doň dáme droždie, 1 lyžicu cukru a urobíme kvások
Hľadať odporučenia a stránky