Mäkký medovník recepty

Medovníky bez cukru

Medovníky bez cukru

Medovníky sa dajú upiecť tak, aby boli hneď mäkké a samozrejme aj bez cukru. Ak chcete medovníky chrumkavé, spravte ich tenšie a upečte do zlatista s hnedším okrajom
Špaldové medovníky

Špaldové medovníky

Vykrojené medovníky potrieme rozšľahaným vajíčkom a ozdobíme orechmi. Do misy nasypeme múku, pridáme nakrájané maslo, cukor, tekutý med, vajíčka, škoricu, korenie a sódu bikarbónu
Medovníky od Tinky

Medovníky od Tinky

Takto ich mám zapísané v mojej písanke overených a vyskúšaných receptov. po neterke Tinke, ktorá mi recept dala
Medovníky od Tinky

Medovníky od Tinky

Zdieľajte receptFacebook2Twitter0Google+0Pinterest0. Medovníky od Tinky. By. klaura. 31. október 2014. Takto ich mám zapísané v mojej písanke overených a vyskúšaných receptov
Medovník

Medovník

Rýchly, mäkký a hneď zjedený. Upečený a vychladnutý medovník som posypala práškovým cukrom a pofŕkala čokoládou
Najlepšie špaldové medovníčky

Najlepšie špaldové medovníčky

Keďže pečieme v duchu fitness, aj tohtoročné vianočné medovníky budú zdravšou verziou klasiky. Pridáme med, vajce a ručne vypracujeme medovníkové cesto

Keďže aj mňa pomaly začína chytať vianočná nálada, rozhodla som sa si už v predstihu upiecť medovníky, pretože zbožňujem ich vôňu
Medovníčky

Medovníčky

Medovníky sú pre mňa takým tým pekárskym symbolom Vianoc. Ale spomenula som si na to, že keď sme ich veľmi dávno piekli tak sme museli čakať táák dlho, pretože medovníky boli tvrdé ako kameň
Vianočné medovníčky

Vianočné medovníčky

1 PL korenie na medovníky. 1 PL korenie na medovníky. Tohtoročné Vianoce budú čochvíľa klopať na dvere a medovníčky nemôžu chýbať
Vianočné mäkké medovníky s hrozienkami

Vianočné mäkké medovníky s hrozienkami

Tento pracovný postup zaručí to, že medovníky budú mäkké a dajú sa jesť hneď na druhý deň. Pomocou formičky vykrajujeme okrúhle medovníky, ktoré dávame na plech vystlaný papierom na pečenie a potierame rozšľahaným vajcom
Vianočné mäkké medovníky

Vianočné mäkké medovníky

Tento pracovný postup zaručí, že medovníky budú mäkké a dajú sa jesť hneď na druhý deň. Takto pripravené medovníky pečieme v rozohriatej rúre na 200°C asi 5 min. Medovníky uskladňujeme v krabici, najlepšie pri 10 - 15°C (v špajzi)