Kysnuté zemiakové pagáče recepty

Zemiakové pagáče

Zemiakové pagáče

Kedy už piecť kysnuté, nadýchané, zemiakové cesto, ak nie v zime, kedy sa to rozleží, alebo aj rozhýbe, pri zimných prechádzkach
FotoRecept | Kapustníky s kyslou kapustou

FotoRecept | Kapustníky s kyslou kapustou

Nebudem sa opäť rozpisovať ako pripraviť dobré kysnuté cesto - ak ho robíte na sladko, tak s cukrom, ako napríklad v tomto recepte na najlepšie kysnuté pečené buchty ak pripravujete cesto na slano, stačí ten cukor vynechať, ako v tomto recepte na kapustníky
Paperovo mäkká focaccia

Paperovo mäkká focaccia

Hrnčekové kysnuté cesto. FotoRecept | Zemiakové pagáče. Zdieľajte receptFacebook0Twitter0Google+0Pinterest0
Spišský gruľovník

Spišský gruľovník

na prípravu kysnutého cesta. Ide o akési „pagáče“ zo zemiakového cesta, ktoré sa jedli buď samostatne alebo ako príloha

Kysnuté zemiakové pagáče

1 Z mlieka, cukru a droždia spravíme kvások a necháme ho vykysnúť. 2 Múku preosejeme do misy, pridáme soľ,potom pretlačené studené zemiaky, žĺtok, olej a kvások a vypracujeme polotuhé cesto, ktoré necháme vykysnúť

Zemiakové kysnuté pagáčiky

Vykrajujeme väčšou formičkou pagáče, ktoré potom ukladáme na vymastený plech. Suroviny zmiesime a necháme dobre vykysnúť