Hrncekovy kolac s kyslou smotanou recepty

5 Uložiť
Tvarohovo-pudingovo-čerešňový koláč (fotorecept)

Tvarohovo-pudingovo-čerešňový koláč (fotorecept)

Do ostatného cesta primiešame kakaový prášok a aj tmavé cesto nalejeme na plech, do bieleho. 1 Pripravíme si suroviny na koláčik. 2 Do misy dáme postupne hladkú múku, cukor. 6 Biele cesto , t. polovicu všetkého cesta vylejeme na plech rozmery 35x25 cm,opatrený papierom na pečenie. 7 Čerešne z kompótu odkostujeme a pokladieme ich na vrch cesta. 8 Po upečení necháme korpus vychladnúť. 9 Z mlieka, cukru a pudingového prášku Dolcela maxi uvaríme hustý puding, podla návodu dáme len polovicu mlieka, v tomto prípade pol litra. Inak použijeme klasické 2 pudingové prášky. 10 Do vychladnutého pudingu dáme oba tvarohy a maslo. 11 Elektrickým šľahačom všetko dobre prešľaháme a spojíme. 12 Plnku nanesieme na korpus zarovnáme. 13 Z čokolády na varenie si pripravíme podľa návodu polevu. 14 Tuto čokoládovú polevu po miernom vychladnutí vmiešame do kyslých smotán. 15 Polevu nanesieme na tvarohový krém. 16 Potom už len koláčik nakrájať a zjesť. 6 Biele cesto
Hľadať odporučenia a stránky