Gulas na cervenom vine recepty

maďarský guláš

maďarský guláš

na dobrý guláš potrebujeme dobrý základ a dobré mäso. a dobré neznamená drahé, lebo najlepší guláš je z hovädzej nožiny, krku, alebo hovädzieho predného
Guláš z daniela

Guláš z daniela

Cibule má byť asi rovnako s mäsom,ale objemovo,ak dáte rovnakú gramáž,guláš bude nasladlý. Zvýšime teplotu a dobre v základe zatiahneme mäso nakrájané na kocky,pridáme pretlak a zarestujeme,obe mleté papriky s hrncom mimo tep
Maďarský guláš

Maďarský guláš

Všetko aj s paprikami pokrájame na rovnako veľké kocky. V hrnci zohrejeme olej a podusíme na ňom cibuľu
Pikantný divinový guláš

Pikantný divinový guláš

2 Asi po hodine pridáme nastrúhané zemiaky a dovaríme, kým sa zemiaky úplne nerozvaria, asi ďalších 30 minút a dochutíme
Osso buco

Osso buco

Osso buco nie je druh mäsa ale spôsob ako ho mäsiar nakrája. Osso buco sa pripravuje buď s paradajkami alebo bez nich, ostatné suroviny sú viac menej rovnaké
Hovädzie líčka

Hovädzie líčka

) som neraz počúvala debatu o gulášiku z hovädzích líčok, o tom najjemnejšom mäsku a nenapodobiteľnom guláši z neho
Hovädzie líčka

Hovädzie líčka

dusené na červenom víne a koreňovej zelenine. Mäso je potom jemné, šťavnaté a dá sa jesť aj lyžicou. cesnak
hovädzie líčka

hovädzie líčka

dusené na červenom víne a koreňovej zelenine. Mäso je potom jemné, šťavnaté a dá sa jesť aj lyžicou. cibuľa, cesnak, mrkva, petržlen, zeler, hnedé šampiňóny, stopkatý zeler