Grilovanie v trube recepty

Pečená maslová tekvica s koreňovým pyré

Pečená maslová tekvica s koreňovým pyré

V jednom hrnci uvaríme v osolenej vode nakrájanú mrkvu, zeler, petržlen a zemiak. 1 Tekvicu očistíme, vyberieme semiačka a uložíme na papier na pečenie. 2 Prekvapkáme tekvicu olivovým olejom, posolíme, okoreníme a pečieme pri teplote 180 °C asi pol hodinu, možno viac, kým nie je mäkká. 3 Ja vždy v závere na trúbe zapnem režim grilovania, aby bola tekvica na vrchu chrumkavá. 4 Príprava pyré. 5 Keď je zelenina mäkká, scedíme a okoreníme soľou, čiernym korením a muškátovým orechom. 1 Tekvicu
0 0

Cholesterolová vražda

potom ich nakrojíme z boku tak, aby sme vytvorili pribežný otvor, akýsi "tunel". Tu sa treba zastaviŤ a povedať niečo o tom, čo sa dá považovať za "špekáčik"
0 0