Dusená červená kapusta recepty

1 Uložiť
Fialová farba ovocia a zeleniny

Fialová farba ovocia a zeleniny

Je letný čas a dozrievajú nám čučoriedky, černice, čierne ríbezle, slivky , ale už aj nádherné lesklé baklažány, nová chutná cvikla, fialová mrkva sa objavuje aj na našich pultoch v obchodoch, červená kapusta bude onedlho a čierne olivy dozrievajú pre nás na juhu, na tmavé hrozno si ešte počkáme… s radosťou aj na červené víno z neho
0 Uložiť
Vianočné menu

Vianočné menu

Morčacie prsia s gaštanovou plnkou, dusená červená kapusta na mede a opekané zemiakové šúľance. Husacia pečeň /foie de gras/ 400 g, soľ hrubozrnná z mlynčeka, čerstvo mleté čierne alebo biele korenie, maslo 1 PL, olej olivový 1 PL, cibuľa červená 400 g, cesnak 1 – 2 strúčiky, cukor trstinový 2 PL, ocot balsamico 2 PL, brandy 40 ml, pivo Zlatý Bažant Tmavé 50 ml, muškátový orech štipka, tymian 2 vetvičky, chilli paprička 1 ks /môžeme vynechať/, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá pažítka. Morčacie prsia 800 g, morčacia /kuracia/ pečeň 100 g, brandy 30 ml, šunka 100 g, jedlé gaštany uvarené a očistené 250 g, dusená ryža 30 g, olej 1 PL, petržlenová vňať 1 PL, cibuľa 1 ks, mleté čierne korenie, muškátový kvet, soľ, hydinový vývar 200 ml, prerastená údená slanina 50 g. Červená kapusta nakrájaná na jemno 400 g, cibuľa malá 1 ks, cukor kryštál 1 PL, med 1 PL, rasca mletá 1 ČL, škorica celá 2 cm palička, jablčný ocot, soľ, mleté čierne korenie
Hľadať odporučenia a stránky