Do pomaleho recepty

Pomaly dusené hovädzie chvosty

Pomaly dusené hovädzie chvosty

zalejeme hovädzím vývarom (kto má v jedle rád víno, možno v tejto fáze priliať červené víno - yogicek, čoby môj odborný poradca, doporučuje typ Merlot, polosladké
Pomaly pečené morčacie stehno

Pomaly pečené morčacie stehno

No, radosť písať, ešte väčšia radosť jesť. To je mimochodom ten najlepší dôkaz toho, že ste pri pečení postupovali správne
Pomaly pečené srnčie stehno

Pomaly pečené srnčie stehno

Dáme na dve hodiny do chladničky. Do zapekacej misy dáme na plátky narezanú slaninu, k nej nakrájame očistenú mrkvu, cibuľu, kaleráb, petržlen aj s vňaťou (je jedno na aké veľké kúsky, lebo sa to bude mixovať) na to položíme stehno, zalejeme horúcou vodou a pridáme jadlovec, trochu soli a hubové korenie všetko podľa chuti
Pomaly pečené šťastné kura s tekvicou

Pomaly pečené šťastné kura s tekvicou

kuracie kúsky- stehná horné alebo dolé, ja som použila dve polovice celého kuraťa. kuracie kúsky - (stehná horné alebo dolné, ja som použila dve polovice celého kuraťa)
Pomaly pečené morčacie stehno.

Pomaly pečené morčacie stehno.

No, radosť písať, ešte väčšia radosť jesť. To je mimochodom ten najlepší dôkaz toho, že ste pri pečení postupovali správne
Pomaly pečený králik.

Pomaly pečený králik.

Vďaka nemu naučíte jesť králika aj ostatných členov svojej domácnosti s nadávať vám nebudú určite. V hrnci, ktorý môže ísť aj do rúry, si nechajte rozohriať olej
Pomalu pečený bůček

Pomalu pečený bůček

Buček omyjeme, kůži nakrájíme ostrým nožem na kostičky, posolíme, okmínujeme, opepříme a do vytvořených zářezů zasadíme na plátky nakrájený česnek
Becher’s pomaly pečený bôčik s koreňovou zeleninou

Becher’s pomaly pečený bôčik s koreňovou zeleninou

Keď k nemu pridáte kyslú kapustu a zemiaky, dosiahnete kombináciu, ktorú máločo prekoná. Ak ho pripravíte podľa tohto nášho recept, ktorý je (ako inak) inšpirovaný Becherovkou a doplníte o pečenú koreňovú zeleninu, získate jedlo tak trochou neobvyklej a jemne exotickej chuti
Pomalé prsia

Pomalé prsia

Je to lahôdka, dobrú chuť. 1 Pekáč vymastíme maslom /olejom, masťou/. Prsia v celosti umyjeme, osolíme, okoreníme, orascujeme