Chutne rezne z kuracích prs recepty

Závitky z kuracích pŕs plnené domácou paštétou z kuracej pečene (fotorecept)

Závitky z kuracích pŕs plnené domácou paštétou z kuracej pečene (fotorecept)

Ide o veľmi chutné jedlo z kuracích pŕs, mäsíčko bolo mäkkučké ako masielko, šťavnaté, má vynikajúcu údenú chuť po údenej paprike a údenej slaninke z mangalice, ktorá je v paštéte, mäsíčko bolo super premastené zo slaninky v paštéte i na povrchu, voňalo po krásne cesnaku, náplň z pečeňovej paštéty a rovnako výpek majú úžasnú údenú chuť, ide o pomerne jednoduché jedlo, rýchlo hotové, ktoré odporúčam vrelo milovníkom kuracieho mäska a kuracej pečene
Smotanovo-syrové kuracie prsia (fotorecept)

Smotanovo-syrové kuracie prsia (fotorecept)

pokrájala na rezne, nenaklepala som ich,. z oboch strán som ich osolila, okorenila čerstvo mletým čiernym korením, nechala som ich chvíľu odpočívať pri izbovej teplote
Kuracie rezne na prírodno

Kuracie rezne na prírodno

Grilovaciu panvicu som nechala rozohriať, potom som plameň stiahla. 1 Každú umytú a osušenú polovicu kuracích pŕs som rozkrojila na 3 časti. Keď mi mäsko zbelelo na vrchu, otočila som, posolila, posypala korením na divinu a piekla asi 5 minút. Znova som otočila, posolila posypala červenou mletou paprikou a 2 minúty ešte piekla. 2 Pre dietný režim som si upiekla ešte zlatú tekvičku a ako prílohu uhorky s jogurtom

Hrbaté kuracie rezne

Kuracie prsia naporcujeme na rezne, môžeme trochu naklepať, osolíme, okoreníme a na oleji z každej strany opečieme

šťavnaté vysmážené kuracie rezne

Vysmažené rezne nechám odtiecť z oleja na servítke. Rezne sú veľmi šťavnaté a chutné. 500g kuracie alebo morčacie prsia,1 kyslá smotana, vegeta, mleté biele korenie,1 vajce, 2 strúčiky cesnaku, strúhanku na obaľovanie, olej na vysmážanie. 500 g kuracích alebo morčacích pŕs nakrájame na kúsky cca 5cmx5cm. 500g kuracie alebo morčacie prsia

Zapecene kuracie platky so sampinonovou plnkou

Kuracie rezne prerezeme na polovicu ( ja ich neklepem) a osolime, okorenime. Kombinacia kuracich prs so sampinonmi poskytuje aspon pre mna osobne nekonecne mnozstvo sposobov upravy jedla