Chrenová nátierka recepty

Škvarková nátierka

Škvarková nátierka

Chrenová nátierka. Makrelová nátierka. Baklažánová nátierka. Nátierka s bryndzou. Zdieľajte receptFacebook0Twitter0Google+0Pinterest0
Chrenová nátierka 2

Chrenová nátierka 2

Chren očistíme (olúpeme) a nastrúhame na hrubom strúhadle. Ak máme radi jemnejší omáčky, strouháme na jemnom strúhadle
Chrenová nátierka so salámou

Chrenová nátierka so salámou

Saláma nakrájame na kostečky. Saláma ušľaháme spolu s maslom a syrom. Chren najemno nastrúhame a vmiešame do nátierky
Chrenová nátierka so syrom

Chrenová nátierka so syrom

Tavený syr roztlačíme a premiešame so smotanou a rozpusteným maslom. Všetko vyšľaháme dohladka, môžeme použiť aj tyčový mixér
Chrenová nátierka

Chrenová nátierka

Do misky dáme chren, jablká, tatársku omáčku, lyžičku horčice, citrónovú šťavu, podľa chuti soľ a cukor
Chrenová nátierka s tuniakom

Chrenová nátierka s tuniakom

Očistíme si zeleninu. Pór umyjeme, cibuľu olúpeme a oboje nakrájame nadrobno. V miske vymiešame nátierkové maslo, tuniaka, pridáme cibuľu a pór
Chrenová nátierka

Chrenová nátierka

Na jemnom strúhadle postrúhame očistený chren, mrkvu a uvarené a ošúpané vajíčko, pridáme mletú rascu a Solčanku
Chrenové chuťovky

Chrenové chuťovky

Dobre schladenú šľahačkovú smotanu ušľaháme do tuha. Primiešame do nej jemne postrúhaný chren, podľa chuti pridáme soľ, práškový cukor a citrónovú šťavu
Smotanová nátierka s tuniakom

Smotanová nátierka s tuniakom

chrenová pasta so smotanou. Na nátierku budeme potrebovať jednu strednú cibuľu, ktorú olúpeme a nakrájame na väčšie kocky
Jednohubky s rybiou nátierkou

Jednohubky s rybiou nátierkou

chrenová horčica. syrová nátierka Pribina. Základom rybie nátierky je tuniak vo vlastnej šťave. Tuniaka zlejeme a dáme do väčšej misky, pridáme syrový krém a premiešame
Cviklovy krem

Cviklovy krem

Vydlabane stredky z cvikle a pol kelimku ricotty ( zvysky z pecenej cvikle) bolo potrebne nejako zuzitkovat
Netradičná syrová misa

Netradičná syrová misa

1 Najprv si naplníme hermelín, pretože by mal 2 dni odstáť v chladničke. Rozrežeme syr napoly a mäkké vnútro vydlabeme až po tvrdý, plesnivý obal lyžičkou (Odporúčam mať vybratý plesnivý syr z chladničky, aby to išlo ľahšie a aby sme nepotrhali plesnivý obal)
Poľovnícke jednohubky

Poľovnícke jednohubky

Použijeme poľovnícky alebo iný trvanlivý salám vcelku, ktorý olúpeme, nakrájame na hrubšie plátky a potom na kocky
Pálivé plnené vajcia

Pálivé plnené vajcia

Vajcia uvaríme natvrdo, ochladíme studenou vodou a olúpeme. Štyri vajcia pozdĺžne rozrežeme a vydlabeme z nich žĺtky, ktoré použijeme do plnky