Bravcove rezne pecene v rure recepty

Hovädzie líčka

Hovädzie líčka

Milánske hovädzie rezne. dusené na červenom víne a koreňovej zelenine. Obrátené hovädzie rezne. Mäso je potom jemné, šťavnaté a dá sa jesť aj lyžicou
16 0
Pečené karé (fotorecept)

Pečené karé (fotorecept)

časť karé ktoré je šťavnaté , bledé mäso spojené s tmavým , prechádza do časti krkovičky. 1 robievam len z konca karé , kde mäsko má aj čerevú časť mäsa je šťavnatejšie , kto má rád karé môže byť aj s kosťou , pripravené rezne , prísady. 2 nevyklepem , ale radlíkom prejdem po rezňoch , je to podľa mňa lepšie , žilky sa narušia a mäsko sa neskrúti , ale keď vyklepať , tak len mierne , okraje narezať. 3 rezne potriem horčicou , poukladám na pekáč , rezne ukladám na domino , pozor. 4 pokorením 5 na každý rezeň dám kolieska cibule 6 k mäsu som priložila očistenú celú mrkvu 7 zarobím v jeden a pol deci vody dve kávové lyžičky podravku NATUR , môžete túto zmes nahradiť a dať MASOX bujon dve kocky , je to tiež dobré 8 zarobenou zmesou podlejem mäso 9 prikryté som dala do do vyhriatej rúry na cc. 40 minút piecť 10 pridám pred dopečením uvarené v šupke celé zemiaky , osolené 11 pred úplným dopečením dám na mäso nastrúhaný syr , posypem sézamom , dám na zemiaky maslo , pár minút dopiecť 12 so zeleninkou a šalátom 13 pridala som foto (staršie), na mäsku je nastrúhaná mrkva , syr 14 na koniec pláty jablka (foto staršie) 15 pozri
0 0