Bravcove maso na stave s ryzou recepty

Bravčové rezne v snehu

Bravčové rezne v snehu

prve miesto v mojej davnej kuchyni malo bravcove, potom hydina a nakoniec hovadzie. Mozem povedat ze takto urobene rezne mi nenormalne chutili, fakt neviem, ci je to tym, ze som bravcove rezne nejedla minimalne pol roka, alebo to bolo sposobom pripravy
5 0
Sarma

Sarma

Mlete bravcove maso v kapustnom liste. Toto skvostne jedlo, som absolutne nerobievala, pretoze som si myslela, ze sa musi robit v kapustnych listoch, ktore boli nalozene na kvasenie v sude spolu s nasekanou kapustou
3 0
Bravcove  platky Garam Masala

Bravcove platky Garam Masala

Pripravime si panvicu (kastrol) v ktorej budeme maso dusit. Isto sa to da zvladnut aj bez fotopostupu, Trosku som pozmenila tradicny postup a pridala garam masala a namiesto cervenej mletej papriky som pouzila paradajkovy pretlak v tube
36 0
Bravčové karé na čerstvej paprike

Bravčové karé na čerstvej paprike

Dost bez problemov a dlheho statia pri sporaku je vsetko hotove a mozeme servirovat. 1 Kare tentoraz bez kosti (samozrejme s kostou je fajn) som len narezala na okrajoch aby sa nekrutili, bez naklepania - posypala cervenou paprikou, korenim, solou na obidvoch stranach a položila do rimskej misy v ktorej bola nahrubo pokrajana cibula a cele strucky cesnaku. 2 Pripravene okorenene rezne kaare poukadame do misy a na vrch položime nakrajanu cerstvu farebnu papriku, kečup, horčicu, polejeme lyžicou oleja, lebo maso pusti okrem stavy aj troska tuku z okrajov, nepotrebujeme podlievat vodou, pretože zelenina pusti dostatok svojej stavy. 3 Celkove nechame piect pri teplote 180°C asi tak 45 minut. Pred koncom pecenia asi tak 15 minut sa pozrieme do misy ci mame dostak stavy, ak nie tak prilejeme troska vody, maso prelozime navrch aby zelenina ostala dole, aby sa vrch masa len troska zapiekol. Vrchnak prikryjeme spat a pecieme dalej takych 15 -20 minut
3 0