Bravčové mäso v marináde recepty

Pečené bravčové pliecko marinované vo vínovej marináde (fotorecep)

Pečené bravčové pliecko marinované vo vínovej marináde (fotorecep)

Bravčové pliecko je mäkkučké, šťavnaté s úžasnou delikatesnou chuťou, ktorou nasiaklo z vínovej marinády s koreninami a zeleninou, zeleninka je al dente a výborne celé jedlo dopĺňa cesnakové zemiakové pyré podľa Julie Child, s ktorou som sa zoznámila až teraz a nezostanem iba pri tomto jednom recepte podľa nej, lebo ma nesklamala, splnila týmto receptom všetky moje očakávania
Marináda s medvedím cesnakom (fotorecept)

Marináda s medvedím cesnakom (fotorecept)

naložené mäso odložíme do chladničky na pár hodin či dní. 1 potrebné suroviny 2 do misky si dáme 1 - 2 vajíčka , zalijeme olejom ( podla potreby množstva marinády ) osolíme , pridáme čierné mleté korenie ,worčestrovú a sojovú omáčku. 3 2 ližičky medvedieho cesnaku a premiešame 4 vymiešané treba ochutnať či nič nechýbá 5 do marinády postupne ponáram po jednom plátku naklepaného mäsa a celý ho zakrijeme marinádou - tuto už mam 1,5 kg bravčového stehna. 6 marinované mäso na panvici robím pomali a niekolko krát ho prevraciam 7 a už si môžeme iba pochutnávať - OBED 8. deň predtým večera 9 marinovaná krkovička 2 do misky si dáme 1 - 2 vajíčka , zalijeme olejom ( podla potreby množstva marinády ) osolíme , pridáme čierné mleté korenie ,worčestrovú a sojovú omáčku. 3 2 ližičky medvedieho cesnaku a premiešame 4 vymiešané treba ochutnať či nič nechýbá 5 do marinády postupne ponáram po jednom plátku naklepaného mäsa a celý ho zakrijeme marinádou - tuto už mam 1,5 kg bravčového stehna
Slivkovo-cesnaková krkovička

Slivkovo-cesnaková krkovička

Mäso počas pečenia obraciame a potierame marinádou ktorá nám ostala. Letná krkovička v mimo sezónnej úprave, aj takto by som mohla nazvať tento recept