Bravčové kare v marinade recepty

Bravčové karé na hubách (fotorecept)

Bravčové karé na hubách (fotorecept)

Pridáme opečené mäso, podlejeme červeným vínom a podľa potreby trochou vody. Pre dcéru som robila verziu kuracích pŕs a divokej ryže, tam som už omáčku nenadstavovala
Pečené bravčové pliecko marinované vo vínovej marináde (fotorecep)

Pečené bravčové pliecko marinované vo vínovej marináde (fotorecep)

Bravčové pliecko je mäkkučké, šťavnaté s úžasnou delikatesnou chuťou, ktorou nasiaklo z vínovej marinády s koreninami a zeleninou, zeleninka je al dente a výborne celé jedlo dopĺňa cesnakové zemiakové pyré podľa Julie Child, s ktorou som sa zoznámila až teraz a nezostanem iba pri tomto jednom recepte podľa nej, lebo ma nesklamala, splnila týmto receptom všetky moje očakávania
Pečené karé s jablkami

Pečené karé s jablkami

Potom ho celé obalíme do sieťky z bravčového žalúdku a dáme na panvicu, zľahka opečieme, trošku okoreníme, osolíme a opečieme z oboch strán
Pečené plnené bravčo

Pečené plnené bravčo

Som zvyknutá pred pečením mäso nakladať do rôznych marinád. Marináda prestúpi svalovinou a dobre mäsko ochutí, ozvláštni podľa druhu korenín v marináde
Korenistá špecialita

Korenistá špecialita

Neviem ako je možné, že za viac ako dva roky existencie môjho blogu som sem nepridala tento veľmi starý a obľúbený recept
Sotíčko

Sotíčko

Základom sú kuracie prsia, hoci som ho robila už aj z bravčového karé a aj tak bolo výborné. Aspoň v našej domácnosti
Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept)

Bravčové karé v pikantnej marináde (fotorecept)

Potom ho opražíme na panvici do zlatista a podávame. Kým sú tvrdšie nakrájame ich. 1 Bravčové karé poriadne premyjeme a nakrájame na rezne. 2 Pripravíme si marinádu zo zmesí korenín, žĺtkov a horčice. 4 Mäso riadne vyklepeme. Najideálnejšie je nechať mäso v marináde 2-3dni. ) 6 Ako prílohu si môžeme uvariť zemiaky, ktoré nenecháme variť úplne do konca. 1 kg bravčové karé. ca 5 PL olej 1 PL omáčka sójová 1 PL korenie karí 1 PL vegeta 2 ks žĺtky zemiaky rasca mletá soľ paprika červená sladká mletá zaváraná paprika maslo. 60 minútpríprava
Bravčové karé na smotane

Bravčové karé na smotane

Mäso naporcírujeme, naklepeme, osmažíme na oleji, prikryjeme a trochu podusíme vo vlastnej šťave. Hladkú múku zmiešame so šľahačkou a pridáme k mäsu a krátko povaríme