Ako sa robi paradajkova omacka recepty

Mäsové guličky v smotanovej omáčke

Mäsové guličky v smotanovej omáčke

Uvedené suroviny zmiešame dohromady, strúhanku pridávame ako poslednú aby sme zahustili zmes tak akurát, aby sa nám dali vytvoriť guličky - je to proste to isté ako keď robíte fašírky, to isto viete
0 0
Hovädzie chutne a lacno

Hovädzie chutne a lacno

Ako som už spomínala v časti o perkeltoch a gulášoch, na dusenie je najlepšie mäso, ktoré dlhou tepelnou úpravou naberá na kvalite, teda aj veľmi lacné a prerastené kolagénovými vláknami, ktoré sa po hodinách varenia či dusenia doslova lepkavo rozplývajú na jazyku
11 0
Pečené rebierka – predvarené

Pečené rebierka – predvarené

Cervenu omacku, ktora ostala som pouzila ako dressing k pecenym zemiakom a dorobila som este aj jogurtovy (do jogurtu prelisujeme cesnak, pridame cerstvo mlete korenie, nejake bylinky ak mate a par kvapiek citronovej stavy)
5 0