Ako pripravit sampiony recepty

Kuracie cacciatore

Kuracie cacciatore

Tak ako ostatné talianske špeciality aj táto má svoje variácie, líšiace sa od jednotlivých regiónov, v ktorých sa pripravujú
0 0
Zapekané cestoviny so šampiňónmi, šunkou a paradajkovou omáčkou (fotorecept)

Zapekané cestoviny so šampiňónmi, šunkou a paradajkovou omáčkou (fotorecept)

por, sampiony, sunku, krajane paradajky, kukuricu, susene bylinky 2 Nakrajame si umyty por 3 sampiony 4 Sunku na kocky 5 Na oleji opecieme por 6 Pridame sampiony a opekame, kym sa neodpari vsetka voda. 7 Cas pre nakrajanu sunku (ako alternativa moze byt aj dobre prerastena slaninka), premiesame a chvilu opekame 8 Primiesame krajane paradajky, pretlaceny cesnak, oregano, cierne mlete korenie a bazalku
3 0
Rybie filé s hríbikami obalené v hlávkovom šaláte a lístkovom ceste (fotorecept)

Rybie filé s hríbikami obalené v hlávkovom šaláte a lístkovom ceste (fotorecept)

Na masle(20g) si podusime na jemno nasekanu cibulu, pridame na jemno nasekane sampiony a este chvilu podusime. 3 Rybie file obalime v hladkej muke a rychlo opecieme na oleji podobne, ako ked restujeme maso. 8 Fillo pastry( ja sa ospravedlnujem, ale neviem ako sa to povie po slovensky) natrieme maslom a zabalenu rybu ulozime do prostriedku. 13 Podavame so zemiakovou kasou
1 0